TED Kayseri Koleji eTwinning 8. Ulusal Konferansı’na katıldı!

Enka Youth Forum; “The Wind Of Change”
14 Aralık 2017
ÖĞRENME STİLLERİ ATÖLYE ÇALIŞMASINA DAVETLİSİNİZ
15 Aralık 2017

Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması,bilişim teknolojilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması,yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması,öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz,22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning faaliyetinin bir üyesi haline gelmiştir.eTwinning Türkiye faaliyetleri Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan UDS (Ulusal Destek Servisi) ekibi tarafından yürütülmektedir.

eTwinning 8. Ulusal Konferansı 07-09 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’ da gerçekleştirilmiştir.

Avrupa Kalite Etiketi alan proje sahibi 350 öğretmen konferansa katılmış,konferans süresince öğretmenlere Erasmus+, Örnek Uygulamalar ile STEM Eğitimi, Yaratıcı ve Yenilikçi Web 2.0 Araçları, MicroBit ile Yaratıcı Yazma ve daha bir çok konuda gerçekleştirilen oturumlar ile eğitim verilmiştir.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zuhal Yıldırım bu konferansa geçtiğimiz yıl 4.sınıf öğrencilerimizle yürüttüğü ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilen ‘Stem Club’ projesi stand çalışması ile katılmış ve projede yapılan çalışmalar çok beğenilmiştir.