TED KAYSERİ KOLEJİ, EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİNDE!

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN 29 EKİM “HAPPY REPUBLIC DAY!” ETKİNLİKLERİ
2 Kasım 2018
ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETLERİMİZİ ALDIK!
7 Kasım 2018

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne , Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimiz katıldı.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin açılışı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapıldı. Fatih Projesi ilerlemesi için yapılacak birçok çalışma farklı şehirlerden gelmiş öğretmenler tarafından tartışıldı. Zirve’de; Kodlama, Kod Eğitimi, Geleceğin Teknolojik Sınıfları, Oyun Tabanlı Öğrenme, Oyunlaştırma, Eğitimde Mobil Öğrenme, e-İçerik Geliştirme, Üç Boyutlu Teknolojiler, Eğitimde Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı, Eğitimde Etkin ET (Etkileşimli Tahta) Kullanımı, Eğitimde Engelsiz Bilişim, Nesnelerin İnterneti, STEM, e-Ölçme, e-Değerlendirme, Robotik Eğitimi, Teknoloji Destekli Öğretmen Mesleki Gelişimi, Uzaktan Eğitim, Öğrenci Merkezli Eğitimde Teknoloji Destekli Başarılı Uygulamalar, Göç ve Acil Durumlarda Eğitim, Eğitim Teknolojileri ve Uygulamaları, Dil Öğretiminde Teknoloji Kullanımı, Yapay Zekâ, Bilişim Etiği, Eğitim ve Sosyal Medya” konu başlıkları çerçevesinde Türkiye’de eğitime yön verecek farklı yöntem ve araçların değerlendirilerek FATİH Projesi’ne katkı sağlanması amaçlanmış ve kodlama alanında farklı workshop ve atölyeler ile desteklenmiştir. Birçok bildirinin de sunulduğu Fatih Projesi ETZ,  3 Kasım Cumartesi günü sona erdi.