TED KAYSERİ KOLEJİ BURSA EMİNE ÖRNEK KOLEJİ 3. ULUSAL FORUMU’NDA

25 Mart 2015
12. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI
25 Mart 2015

Bursa Emine Örnek Koleji tarafından 20-23 Mart 2015  tarihlerinde düzenlenen Ulusal Foruma, okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni  Tuğba YOKSUL  rehberliğinde 15 öğrenciyle katıldı.
Oryantasyon, takım oluşturma çalışmaları, komite çalışmaları, genel kurul gibi aktivitelerden oluşan foruma TED Kayseri Koleji, Kabataş Erkek Lisesi, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi, İzmir Kız Lisesi,Ankara ODTÜ Koleji, Gaziantep SANKO Koleji, Bursa Turhan Tayan Anadolu Lisesi, Şahinkaya Koleji, Bursa Anadolu Lisesi, İstanbul Yiğit Korkmaz Anadolu Lisesi, İstanbul Alman Lisesi, Manisa Sosyal Bilimler Lisesi katıldı.
Sivil Hak ve Özgürlükler, Çevre, Eğitim, İnsan Hakları , Anayasal Haklar, Çocuk Hakları, Dış İlişkiler, Uluslararası Ticaret, Sağlık ve Güvenlik, komitelerinin olduğu forumda, öğrenciler bir araya gelerek ülke sorunlarına çözüm odaklı yaklaştı. Ardından sorunları komitelerdeki diğer delegelerle paylaşan öğrenciler, çözüm önerilerini taslak haline getirerek genel kurul oturumlarında sundu.
Öğrencilerimizin bireysel anlamda öne çıktıkları,güzel paylaşımlarda bulundukları bir gençlik forumu   oldu.