TBF CEO’su Sayın Ömer ONAN, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin BEŞOK ve Ünlü Basketbol Yazarları Öğrencilerimizle Buluştu.

“ETKİNLİK KORİDORU”
21 Kasım 2018
24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvaları Düzenlendi
23 Kasım 2018

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Sayın Ömer ONAN’ı, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin BEŞOK’u, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aydın ŞERBETÇİOĞLU’nu, Milliyet Gazetesi yazarı Sayın Ümit AVCI’yı, Fanatik gazetesi yazarı Sayın Gökhan GERMAN’ı ve Habertürk gazetesi yazarı Sayın Gökhan TÜRE’yi 21Kasım 2018 tarihinde “İnovasyon Söyleşileri” etkinliklerimiz kapsamında okulumuzda ağırladık.

Yaklaşık iki saat süren panelde öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Hüseyin BEŞOK, “Çok çalışarak bir yerlere geldik. Sizin gibi gençler basketbolu sevsin diye şimdi federasyonda elimizden geleni yapıyoruz. Umarım hepiniz bir sporla uğraşıyorsunuzdur. Yaptığınız sporu sevin ve çok çalışın. Bunu yaptığınızda karşılığını da alırsınız.” dedi.

TBF CEO’su Sayın Ömer ONAN’ a ise öğrencilerimiz basketbolculuk kariyeri ve spor yöneticiliğiyle ilgili sorular yöneltti. Sayın ONAN, ayrıca basketbolcu olmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerimizin gündeme ilişkin sorularıyla tamamlanan panel, yöneticilerimizin teşekkürlerimizin bir ifadesi olan çiçekleri konuklarımıza takdim etmesi ile sona erdi.