TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA’DA

Tüm İlkokul ve Ortaokul Öğretmenleri ve Yöneticilerinin Katılımıyla "Öğretmen Kurul Toplantısı" Yapılacağı İçin 13.02.2014 Perşembe Günü Veli-Öğretmen Görüşmeleri Yapılmayacaktır
11 Şubat 2014
GENÇ YÜZÜCÜMÜZ İTALYA’DA YARIŞACAK
14 Şubat 2014

TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla  5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya’da tam eğitim burslu öğrencilerimiz için kamp düzenledi. Beşincisi düzenlenen kampa, 25 TED okulunda ve yurtlarımızda bulunan  tam eğitim burslu öğrenciler, okulumuzdan da  Nezihat Bengüsu KAYNAR, Memiş Cem KILIÇ ,Begüm Sıla BURAK, Mustafa Salih CANKAT ve Rehber öğretmenimiz Recep Saygın TUTKA katıldı.
Genel Başkanımız Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun ‘’TED’li Olmak ve Motivasyon’’ konulu açılış konuşmasıyla başlayan program, ODTÜ Eşli Danslar Topluluğunun Latin dansları etkinliğiyle devam etti.
ODTÜ Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr.Gamze ÖZ’ün söyleşisi,Yapım Eki Tufan TAŞTAN Fotoğraf Atölyesi çalışması  ve YGA Yönetim kurulundan Enis GÜRAY’ın Liderlik ve sosyal Sorumluluk oturumuyla  kampımız noktalandı.
Öğrencilerimiz için sosyal anlamda ve kişisel gelişimleri adına çok verimli bir kamp oldu.