“SINIF YÖNETİMİ”VE ”ÇOKLU ZEKA” EĞİTİM SEMİNERLERİ  DÜZENLENDİ

İlkokul-Ortaokul Veli Görüşme Gün Ve Saatleri Güncellenmiştir
28 Kasım 2014
“ Let’s Speak Music “ adlı projemiz ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirilmiştir
28 Kasım 2014

Okulumuz,  hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında 26-27 Kasım 2014 tarihleri arasında yöneticilerimize ve öğretmenlerimize yönelik seminerler düzenledi. “ Sınıf Yönetimi”  konulu  eğitim seminerini  Erciyes Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi olan Prof.Dr. Mustafa ŞANAL  verdi.
Seminerde, sınıf yönetiminin amaçları, ilkeleri, sınıf disiplininin sağlanmasına yönelik alınacak tedbirler ele alındı. Öğrencilerimizin gelişim özellikleri, sınıf içi disiplin sorunları nasıl çözülür ve alınacak önlemler nelerdir ?gibi konulara değinildi.
Seminerin devamında  okul rehber öğretmenimiz  Zeliha ATAŞCI “ Çoklu Zeka” eğitimi hakkında bilgiler vererek, farklı zeka alanlarındaki öğrencilerin  nasıl  motive olabilecekleri  ve okulumuzdaki uygulama alanlarını belirtmiştir.
Oldukça verimli geçen seminer ,öğretmenlerimizin sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.