Sayın Velimiz,

I.EĞİTİM KONGRESİNE KATILDIK
4 Aralık 2014

Sayın Velimiz,
Okulumuz yerleşke alanında öğrencilerimizin alışverişlerinde kullanılmakta olan parakart sisteminde yapılacak olan iyileştirme çalışmaları nedeniyle 03 Aralık 2014 Çarşamba gününden itibaren internet üzerinden;  8 Aralık 2014 Pazartesi gününden itibaren de Muhasebe Biriminden kartlara para yüklemesi yapılamayacaktır. Öğrencilerimizin kartlarında mevcut olan bakiyeler bitene kadar kartlar kullanılabilecek, bakiyesi sıfırlanan kartlar ise Muhasebe Birimine teslim edilecektir.
Parakart sisteminin bakıma alındığı ve 2. yarıyıl başına kadar sürmesi beklenen bu geçici dönemde öğrencilerimiz eskiden olduğu gibi nakit para kullanarak alışveriş yapabileceklerdir.
Parakart Sistemine yeniden geçiş tarihi Genel Müdürlük tarafından duyurulacaktır.
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Arif Sırrı ŞİRİN