SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ OBEZİTE KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

17 Ocak 2014
TED KAYSERİ KOLEJİ SPOR KULÜBÜ KIŞ SPOR OKULUNA BAŞVURULARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
17 Ocak 2014

15.01.2013 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize, Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim görevlisi Sayın Müge YILMAZ ve araştırma görevlisi Sayın Zeynep CAFEROĞLU tarafından ‘’Obezite’’ konulu seminer verildi.
Sayın Müge YILMAZ ve Sayın Zeynep CAFEROĞLU, fast food ve gazlı içeceklerin vücudumuza verdiği zararları birbirinden eğlenceli sunumlarla anlatarak öğrencilerimizle paylaştılar. Ayrıca, sağlıklı ve uzun yaşamak için doğru beslenmenin önemini vurgulayarak, öğrencilerimizi neler yemeleri gerektiği konusunda bilgilendirdiler.
Öğrencilerimizin dikkatle dinlediği sunum, beslenme konusunda merak ettikleri soruları uzmanlarımızın cevaplamasıyla son buldu.