Rehberlik Servisi Tarafından Çocuğumla Öğreniyorum Programının Sonuncusu Gerçekleştirildi

MaTED OLİMPİYAT TAKIMINDAN BİR BAŞARI DAHA ( LİSE MATEMATİK OLİMPİYAT TAKIMI)
17 Nisan 2018
Tam Eğitim Burslu Öğrenciler 90. Yıl Buluşması Antalya Kampı Gerçekleştirildi
17 Nisan 2018

Çocuğumla Öğreniyorum Programı kapsamında, 14 Nisan 2018 tarihinde okulumuz PDR Uzmanları Zerrin Hacıeminoğlu ve Özge Kebabcıgil tarafından ‘’Akran Zorbalığı’’ ve ‘’Rol Beklentileri’’  konulu seminer verildi. Seminere ilkokul, ortaokul ve lise velileri katıldı.

Seminerde akran zorbalığı nasıl başlar, çocukları tarafından zorbalığa uğrayan ebeveynlerin tutumları ve okulda mağdur ve zorba olan öğrenciler için yapılabilecekler anlatıldı. Ayrıca Rol Beklentileri konusu kapsamında velilere; çiftlerdeki temel ilişki kontratının nasıl oluştuğu, beklentilerimizin ilişkimize nasıl etki ettiği ve çocuklarda oluşan utanç duygusu üzerinde duruldu.

Velilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.