OKULUMUZ PSİKOEĞİTİM PROGRAMI PLANLAMAKTADIR

OKULUMUZDA "A’DAN Z’YE ÇOCUKLA İLETİŞİM" KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR
10 Aralık 2013

Sayın Velimiz

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından siz velilerimiz için 3 hafta sürecek (haftada bir gün olmak üzere) ve küçük gruplar halinde yürütülecek bir psikoeğitim programı (psikolojik konularla ilgili bilgilendirme çalışması) planlamaktadır. Sürece ilişkin ön bilgiler aşağıda sunulmuştur:
Grup Lideri                                                        :Psk. Dan. Özlem MUZAFFER
Psikoeğitim Program Tarihleri                  :10-17-24 Aralık 2013
Grup Çalışmalarının Yürütüleceği Yer  :TED Kayseri Koleji Girişi (Güvenlik Binası )Toplantı Salonu
Bir Oturumun Süresi                                       :60 dakika (16.00-17.00 saatleri arasında)
Toplam Oturum Sayısı                                    :3
Psikoeğitim  Çalışma Planı                              :
1.Oturum (Hafta)  :Grup sürecini yapılandırma, tanışma etkinlikleri, 10-14 yaş gelişim özellikleri, öfke ve öfkeyi tanıma.
2.Oturum (Hafta)  :Öfke kontrolü örnek olay çalışmaları, nefes ve sistematik kas gevşetme egzersizleri.
3.Oturum (Hafta)  :Çocukla empatik  iletişim kurabilme becerilerinin geliştirilmesi (Canlandırma etkinlikleri)