“Oxford Big Read” Kitap Okuma Yarışması

ODS-3 Telafi Etütleri (İlkokul)
30 Mart 2016
4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI
31 Mart 2016

Bu yıl 6.sı düzenlenen Oxford Big Read yarışmasına TED Kayseri Koleji İlkokulu olarak Anasınıfı, 1., 2., 3., ve 4. sınıflar katılmıştır. Bu yıl ilk defa ilkokulda tüm seviyeler yarışmaya proje göndermiştir. Öğrencilerin okul dışında kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek ve İngilizce eğitimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen yarışma farklı kategorilerden oluşmaktadır. Her bir kategori İngilizce Reading, Writing ve Vocabulary becerisiyle birlikte hayal gücü ve yaratıcı düşünme becerisi de gerektirmektedir. Öğrencilerimizin zevkli, güvenli ve heyecanlı bir okuma alışkanlığı kazanmaları ve bu vesileyle dil düzeylerini geliştirmeleri hedeflenmiştir. Projelerini özenle ve itinayla yapan öğrencilerimize, bu süreçte öğrencilerimize her türlü destek olan velilerimize ve öğrencilerimizi projeye hazırlayan ve fedakârlıklarını esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.