ORTAOKULDA MECLİS BAŞKANLIK SEÇİMLERİ HEYECANLI GEÇİYOR.

LİSE BÖLÜMÜMÜZDE HAFTA SONU ENSTRUMAN KURSLARI BAŞLIYOR
17 Ekim 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ III. ULUSAL FORUMU (TEKUF 2016) KAPANIŞ TÖRENİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
18 Ekim 2016

Öğrencilerimize  demokrasi bilinci kazandırmak amacıyla: ortaokul  öğrencilerimiz arasında  her bir sınıftan arkadaşlarının oylarıyla, sınıf temsilcisi seçilip, gönüllü olan öğrencilerimiz okul başkanlığına aday olmuştur. Toplamda 3 grup  oluşturan öğrencilerimiz  bir haftadır arkadaşlarına hazırladıkları pankartlarla, broşürlerle kendilerini tanıtmaktadırlar. Öğrencilerimizin bu seçim sürecinde ;  kendilerini ifade edebilme, girişimcilik, öz güven ,seçme , seçilme ,oy kullanma, kültürünün kazandırılması ; demokratik liderliği benimseyebilme  ve  kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanmıştır.18.10.2016 tarihinde yapılacak olan okul başkanlık seçimlerinde aday olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.