İngilizce

Her şeyin hızla değiştiği bilgi çağında, ihtiyaçlar da aynı hızda değişmekte ve çoğalmaktadır. Bu ihtiyaçların arasında hiç değişmeyen ve geçmişten geleceğe yerine koruyan ihtiyaç, yabancı bir dil öğrenme ihtiyacıdır.

Bu kapsamda okulumuz, etkili iletişim kurabilen, yabancı dili akıcı kullanabilen ve bunun yanı sıra 21. Yüzyıl becerilerini edinmiş öğrenciler yetiştirmeyi benimseyen bir yabancı dil politikası izlemektedir.

Okulumuzda yabancı dil bilgisini üst düzey düşünme, eleştirel düşünme, problem çözme, yaratıcılık, işbirliği yapma ve özgün çalışmalar oluşturabilme becerilini öğrenmek ve geliştirmek doğrultusunda araç olarak kullanarak en üst seviyeye çıkaran eTwinning projeleri ve BTEC programını uygulanmaktadır.

Yabancı dil müfredatımız, TED Genel Merkez tarafından oluşturulan TED K12 Yabancı Dil Müfredatıdır ve öğrencilerimizin öğrenimi düzenli olarak TED Genel Merkezi tarafında hazırlanan sınavlar ve Cambridge Flyers, KET, PET ve TOEFL Primary ve Junior gibi uluslararası geçerliliği olan sınavlar ile ölçülmektedir.

Yabancı dil öğreniminde desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize Yabancı Dil Destek Programları ile takviye sağlanmaktadır.

Ortaokulda uygulanan programlar ile öğrenciler lisede IGCSE/ AS/A- LEVEL, YGS-LYS programlarından istedikleri herhangi birisine devam edebilecek kazanımlara sahip olarak ortaokuldan mezun olmaktadırlar.

Kısacası farkımız, yabancı dil eğitimindeki kalitemizdir.
Atatürk