OKULUMUZUN 50. ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİ YAPILAN AÇILIŞ TÖRENİ İLE BAŞLADI…

9. Sınıflar Oryantasyon Programımız
1 Eylül 2016
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURA ÇEKİMLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.
2 Eylül 2016

2016-2017 eğitim öğretim yılı seminer dönemi hazırlık çalışmaları, 31.08.2016 Çarşamba günü okulumuzun konferans salonunda düzenlenen açılış programı ile başladı.

Programda; Türk Eğitim Derneğinin 88.yılında, Türk Eğitim Derneği tarafından hazırlanmış olan sunumlara ve 2015-2016 eğitim öğretim yılında okullarımızda gerçekleştirdiğimiz etkinlik sunumlarına yer verildi.

Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ise yapmış olduğu konuşmada; ‘‘15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimiz ve Yüce Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimize karşı alçakça bir saldırı olmuştur. Aziz milletimizin ve demokrasiye yürekten bağlı güvenlik güçlerimizin fedakar mücadelesi ile akamete uğrayan bu hain girişimi ve tertipçilerini en şiddetli biçimde lanetliyoruz. Yaşanan korkunç olaylar cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi, demokrasi ve milletimizin temel değerlerine bağlı nesilleri yetiştirmenin önemini bir kez daha ortaya koymaktadır.50 yıllık geçmişe sahip TED Kayseri Koleji Okulları olarak bu yöndeki kesintisiz çabalarımızla daima ülkemiz, devletimiz ve milletimizin hizmetinde olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. TED Okulları olarak amacımız; Türkiye’ye hizmet etmektir. Hepimizin bu ülke öğrencileri için sorumlulukları var. TED vizyonunu benimsemiş misyonuna gönülden bağlı olan siz değerli arkadaşlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. ’ ’diyerek yeni eğitim öğretim yılında tüm TED ailesine sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

Seminer açılış programında; 2016-2017 öğretim yılında, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları akademik kadrosuna katılan öğretmenlerimiz tanıtıldı.2008-2016 yılları arasında kurumumuzda öğretmenlik ve yöneticilik yapmış Sayın Salih TORBALI’ ya teşekkürlerimizin bir ifadesi olan plaket Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ve müdür yardımcılarımız tarafından takdim edildi.

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2016-2017 eğitim öğretim yılı seminer açılış programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Biz de; yeni eğitim öğretim yılının, TED ailesine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz