OKULLARIMIZDA 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE BAŞLADI…

Almanca Seviye Belirleme Sınavı
10 Eylül 2014
Almanca seviye belirleme sınav sonuçları.
17 Eylül 2014

Türkiye’nin her bölgesindeki 31 okulu ve TED Üniversitesi’yle hizmet veren TED okullarının Kayseri şubesi olarak şanımıza yakışır bir şekilde okulumuzda eğitim ve öğretimi başlattık.

Ülkenin her yerine meşaleler yakan ve Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu bir okulun halkası olarak açılışımıza Ata’mızın büstüne çelenk koyarak başladık. Bizleri bugünlere taşıyan tüm Türk büyükleri için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okuduk.

İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE’nin konuşmasının ardından, Lise ve Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’in yapmış olduğu konuşmada ’’ Bizlere güvendiniz ve hayatınızdaki en değerli varlıklarınızı, evlatlarınızı, kaliteli ve çağdaş bir eğitim almaları için bizlere emanet ettiniz. Bizler de tüm TED Kayseri Koleji ailesi olarak, güveninize layık olmak ve bize emanet ettiğiniz öğrencilerinizi en iyi şekilde hayata hazırlamak için büyük bir sorumluluk duygusuyla hareket edecek ve çok çalışacağız. Bizler büyük bir sorumluluk duygusuyla çok çalışırken, siz değerli velilerimizin de varlığınızla ve fikirlerinizle bizlere daima destek olacağınıza da yürekten inanıyoruz.’’ diyerek iyi dileklerini belirtti. Konuşmaların ardından, kadromuza katılarak bizlere güç veren birbirinden değerli öğretmenlerimizin tanıtımı yapılıp; TED rozetleri takdim edildi.

Gurur, övünç, mutluluk ve heyecanının yaşandığı bir öğretim yılı daha böyle başlarken “Onuncu Yıl Marşı”mızın okunmasıyla törenimiz son buldu.

Bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yeni TED meşaleleri yakmak ve ülkemizin geleceğini aydınlatmak üzere sınıflarına geçtiler ve ilk ders heyecanı sınıflarında karşıladılar.

TED Kayseri Koleji ailesi olarak yeni eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.