Öğrencimiz Ece Nur YILDIZ Polonya’da gerçekleştirilen EYP Ekonomi Zirvesi’ne Katıldı

IELTS Bilgilendirme Toplantısı
15 Şubat 2016
Anasınıflarımızda "Fashion Show" Heyecanı
15 Şubat 2016

11-E sınıfından öğrencimiz Ece Nur YILDIZ 30 Ocak-2 Şubat 2016 tarihleri arasında Polonya’da gerçekleştirilen EYP Ekonomi Zirvesi’ne katıldı. Toplam 150 öğrencinin katıldığı konferansta Türkiye’den 6 delege bulunmaktaydı.
Polonyalı öğrencilerin yanı sıra farklı ülkelerden katılımcıların da bulunduğu konferansta öğrenciler; Avrupa’da ekonomi konusunu komitelerde tartışarak yönergeler hazırladılar. Son gün ise hep birlikte katıldıkları genel kurulda bu yönergeleri tartışarak oylamaya sundular. Türkiye’yi temsil eden 6 öğrenci içine girmeyi başaran ve okulumuzu da başarılı bir şekilde temsil eden öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.