Öğrencimiz Beyza Öner EYP Belçika Ulusal Seçim Konferansı’na Katıldı

3 Mart 2015
LİSE 2014 -2015 ÖĞRETİM YILI II.DÖNEM GENEL YAZILI TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR
3 Mart 2015

11-C sınıfından öğrencimiz Beyza ÖNER 24-27 Şubat 2015 tarihleri arasında Belçika’nın Brüksel Şehrinde gerçekleştirilen EYP (European Youth Parliament)Europolis Belçika 21.Ulusal Seçim Konferansı’na katıldı.  Toplam 108 öğrencinin katıldığı konferansta Türkiye’den 8 delege bulunmaktaydı.
Belçikalı öğrencilerin yanı sıra farklı ülkelerden öğrencilerin de katıldığı konferansta öğrenciler; çevre, insan hakları, dış işleri ve ekonomi gibi farklı komitelerde çalışmalar yaparak Avrupa’yı ilgilendiren konularda fikir birliği oluşturdular ve komitelerine özgü bir yönerge hazırladılar. Son gün ise hep birlikte katıldıkları genel kurulda bu yönergeleri tartışarak oylamaya sundular. Türkiye’yi ve okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.