ÖĞRENCİLERİMİZ “KOÇ EYP FORUM 20” KONFERANSINA KATILDI

14 Şubat 2020
KÜÇÜK KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ KAYSERİ ŞAMPİYONU
20 Şubat 2020

Okulumuz öğrencilerinden Bahar Güpgüpoğlu, Büşranur Turgut, Duru Argın, Ece Yıldız, Eren İndap, Erva Nur İnce, İclal Yaren Hasaltın, İrem Şerbetcioğlu, Metehan Mıhçıokur ve Sermin Güneri 13-16 Şubat 2020 tarihleri arasında VKV Koç Özel Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Koç EYP Forum ‘20” konferansına İngilizce öğretmenimiz Gözde Enginler ve Almanca öğretmenimiz Onur Aydın rehberliğinde katılmıştır.

Temanın “Zengin ve güvenli bir geleceğe doğru: Sürdürülebilir şekilde büyüyen Avrupa’da çatışmaları aşmak,” olduğu konferansta, öğrencilerimiz üç gün boyunca komite çalışmalarında buldukları çözüm önerilerini son gün genel mecliste sunmuşlardır. Konferansın amaçları; gençleri aktif vatandaşlığa teşvik etmek, uluslararası anlayışı yaymak, lise düzeyindeki öğrencilerin kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve gençlerin kendi düşüncelerini ifade edebileceği bir platform oluşturmaktır.

Konferansa katılan öğrencilerimiz yapılan çalışmalarda Avrupa’da yaşanan güncel problemlerle ilgili farkındalık kazanmalarının yanı sıra İngilizceyi aktif ve verimli bir şekilde kullanma fırsatı elde etmişlerdir.