ÖĞRENCİLERİMİZ FİKİRLERİNİ İNGİLİZCE SUNDULAR

16 Ocak 2014
ÖĞRETMENLERİMİZE İLK YARDIM EĞİTİMİ SEMİNERİ VERİLDİ
17 Ocak 2014

Bazen uzun bir tartışma, daha uzun sürecek bir arkadaşlığın sebebi olabilir. İhtilaf içinde olanlar nihayetinde ortak bir paydada buluşurlar.
                                                                                          Erbert Hubbard
ÖĞRENCİLERİMİZ FİKİRLERİNİ İNGİLİZCE SUNDULAR
Video oyunlarında şiddet içeriğinin yasaklanmasını konu alan münazaramız 9.ve 10. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.  Her takım bazı videolar ile savundukları konuya uygun istatistikleri gösteren grafikler sundular ve konuşmalarını yaptılar. Ara verildiğinde 9. Sınıf öğrencimiz Nurseli SOYLU güçlü sesiyle dinleyenleri büyüledi. Jüri oylamasıyla 9. Sınıf öğrencilerimiz Aybüke UZUN ‘En iyi Konuşmacı’ seçilirken, Kırmızı Takım  üyeleri Doğuş TEMİZSOY , Canberk TAZE, Tolga Mert IŞIK ve Ayyüce ATAŞ ile kazanan takım oldu.