MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN TÜRKİYE YARI FİNAL YARIŞMALARINDA ALTIN MADALYAYA KULAÇ ATTI

KATA VE KUMİTE BİZİM İŞİMİZ
6 Mart 2018
Küçük Mucitler İş Başında
7 Mart 2018

Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcusu ve okulumuz 9. Sınıf öğrencisi olan  milli yüzücümüz Yiğit ASLAN, 3-4  Mart 2018 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen, Türkiye Okullar Arası Gençler Yüzme Yarı Final Yarışmalarında altın madalyaları topladı.

2017-2018 Öğretim yılı okullar arası genç erkekler yüzme yarışmalarında Kayseri şampiyonu olan  milli yüzücümüz, Türkiye Yarı Final Yarışmalarına  ilimizi ve okulumuzu temsil etmek üzere katılmıştır.

Yarı final yarışmalarının ilk günü  100 mt  serbest erkeklerde kendisinden üç  yaş büyük ve geçen yıl dünya üçüncüsü olan öğrenciyi  ve diğer rakiplerini geçerek altın madalyaya kulaç atmıştır. Yarışmanın İkinci gününde 400 mt serbest erkeklerde de yine öğrencimiz rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmuştur.

Öğrencimizi yaşattığı bu büyük gurur ve kazandığı önemli  başarıdan  dolayı kutluyor, nisan ayında Kayseri’de yapılacak Türkiye  Okullar Arası Yüzme Şampiyonasında öğrencimize başarılar diliyoruz.