MEZUNLAR DERNEĞİMİZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

14 Şubat 2014
SANAL SINIF PROJEMİZ
20 Şubat 2014

Bir aile olarak her zaman el ele ve birbirine destek olan, mezun olduktan sonra bile bağlarını koparmayan TED Ailesi için bir buluşma ve kaynaşma noktası olan TED Kayseri Koleji Mezunlar Derneği’nin   Yönetim Kurulu üyeleri 19.02.2014 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret etti.
Yeni seçimle göreve gelen yönetim kurulu başkanı Mehmet Rauf ERKİLETLİOĞLU, yönetim kurulu üyeleri ; Hande GEMİCİ, Safiye ÇALAPKORUR, Alper Tunga SOYLU, Eda MURAT, Ercüment KOÇ, Erdal İMDAT okul yöneticilerimizle okulumuz hakkında paylaşımlarda bulundu.
Mezunlar Derneği yönetim kurulu başkanımıza ve üyelerine bu güzel ziyaret için teşekkür ederiz .Köklü bir çınar  olarak dallarımız uzamaya ,yapraklarımız artmaya devam edecek.