MEZUNİYET TÖRENLERİMİZ

12 Haziran 2014
KOCMUN 2014 KONFERANSI’NA KATILDIK
13 Haziran 2014

2013- 2014 Öğretim yılı Okul Öncesi öğrencilerimizin ilköğretime, 8. sınıflarımızın ise, ortaöğretime yolcu edildiği törenimiz 11.06.2014 Çarşamba günü okulumuz spor salonunda gerçekleştirildi. Yüzlerce konuğumuzun coşkulu katılımıyla duygusal anların gururla buluştuğu gecemiz için yapılan hazırlıklar, şovlar muhteşemdi.

Önce okul öncemizin minik mezunları 8. sınıf öğrencilerimizin eşliğinde törenlerini başarıyla gerçekleştirdiler. Okul müdürümüzün konuklara seslenişi, öğrencilerin belge alışının ardından kepler atıldı.

Sonrasında ellerinde eğitim ışığını sembolize eden meşaleleri ile 8. sınıf öğrencilerimiz sahneye geldiler. Vakıf Yönetim Kurulu başkanımız ve Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimizin de onurlandırdığı törenimizde okul müdürümüz ile genel müdürümüzün konuşmaları, 8. sınıflarımızın akademik derecelerinin açıklanması, ödüllerin dağıtımı, flama teslimi ve belge dağılımı ile tören sona erdi. Püskül çeviren öğrencilerimiz volkan ve konfetilerin renk şöleni eşliğinde 10.Yıl marşını bir ağızdan söyleyerek keplerini attılar.

Öğrencilerimizi kutluyor, öğrenim hayatlarının başarıyla devam etmesini diliyoruz.