MATEMATİĞİN ÖĞRENİME YANSIMALARI KONULU MATEMATİK SERGİMİZ AÇILDI

ANKARA  “ÜNİVERSİTE ORYANTASYON” GEZİSİ…
21 Nisan 2015
TED Kayseri Koleji Ana A sınıfı öğrencilerimizi “Yaşadığımız Çevre ve Ulaşım” konusunda bilgilendirmek amacıyla havaalanına gezi düzendik
22 Nisan 2015

Sosyal etkinlikler kapsamında matematik severlerin temellerini güçlendirmek, matematiksel düşünme yetisine sahip, gerçek yaşamda rasyonel ve analitik düşünebilen  öğrenciler  yetiştirmek  amacıyla  21.04.2015 Salı günü “Matematiğin  Öğrenime Yansımaları” konulu matematik sergisi açılışı okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
Okulumuz sosyal etkinlik salonunda  yer alan sergide,  öğrencilerimiz tarafından hazırlanan matematiğin hayatın her alanıyla ilişkilerini anlatan birbirinden güzel  projeler  oldukça ilgi gördü.
Matematik alanında birçok fikre ışık tutacak projelerde  emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.