MAMMA MIA

Okul Öncesi Öğrencilerimizin Hazırladığı Bölge Bölge Türkiyem Adlı Yıl Sonu Gösterisine Katılımlarınızı Bekliyoruz.
2 Mayıs 2014
Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız
5 Mayıs 2014

Lise İngilizce Drama Kulübü’nden bir ilk daha…

Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA’ yı sergiledik.  Birçok ülkede birçok farklı dilde oynanmış olan müzikal, ABBA grubunun şarkılarıyla hazırlandı. Müzikal gülmece tarzında olan eser 2008 yılında beyaz perdeye de uyarlanmıştır.
Her hafta düzenli bir şekilde provalarını sürdürdüğümüz oyunumuz seyirciden tam puan aldı. Oyunun sonunda gösterdiğimiz okulumuz öğrencilerinin ve çalışanlarının oynadığı video ise izleyicilerimize keyifli dakikalar yaşattı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.