LİSEYE GEÇİŞ SINAVI ÇALIŞMA VE MOTİVASYON KAMPI

31 Ocak 2019
DÜŞÜNDÜREN ATÖLYEMİZDE SON GÜN
4 Şubat 2019

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak 8.sınıf öğrencilerimize 28 Ocak -2 Şubat  2019 tarihleri arasında ‘’Çalışma Ve Motivasyon Kampı’’ düzenledik. Kamptaki amacımız, öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde zamanlarını daha verimli kullanmalarına yardımcı olmak ve bu sayede onların motivasyonlarını güçlendirmekti.

Kamp boyunca Müdür yardımcımız, Rehber Öğretmenimiz ve branş öğretmenlerimiz, öğrencilerimize rehberlik ettiler.

Kamp süresince öğrencilerimiz birinci dönem konularını tekrar edip, bol soru çözme imkanı buldular. Yapamadıkları soruları anında branş öğretmenlerimize sorarak pekiştirme fırsatı yakaladılar.

Kamp çalışmalarında verdiğimiz molalarda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eğlenme fırsatı bularak güzel anlar yaşadılar.

Bu süreçte kamp çalışmalarımıza katılıp bizi yalnız bırakmayan tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.