KOORDİNATÖR VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED İSTABUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK (TİUF)
21 Şubat 2014
2014 YILI ERASMUS, ETWINNING VE EURODESK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
22 Şubat 2014

Okulumuz lise bölümü, Okul Aile Birliği Üyelerine ve Koordinatör Velilerimize 20.02.2014 Perşembe günü bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN’in, lise müdür yardımcılarımızın, zümre başkanları ve rehberlik birimimizin katıldığı toplantıda, birinci dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Öğrenci ve öğretmen istatistiklerinin yanı sıra dönem boyunca devam eden akademik destek çalışmaları, hafta sonu İngilizce kursu, YGS-LYS Hazırlık Programları, psikolojik danışma ve rehberlik faaliyetleri, ölçme ve değerlendirme hizmetleri, yurt dışı eğitim danışmanlığı, K12 Net programı,kulüp çalışmaları, yürütülen sosyal  faaliyetler ve spor faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, ortak sınavların konu kazanım tabloları,  okulumuz ÖSYS istatistikleri, Tam Eğitim Bursu Çalışmaları ,kış ve  yaz okulu faaliyetlerinin anlatıldığı ve velilerimizin önerilerde bulunduğu bilgilendirme toplantımız oldukça verimli geçti.