KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

OKULA DÖNÜŞ REHBERİ
31 Ağustos 2021
OKULLARDA COVİD-19 POZİTİF ÇIKMASI DURUMUNDA YAPILMASI GEREKEN UYGULAMALAR
5 Eylül 2021

Kayseri  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ okulumuzu ziyaret etti. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız  Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR, Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimiz, okul yöneticilerimiz  de ziyaret esnasında hazır bulundular. Okulumuz yerleşke alanında bulunan yeni binaları gezen Sayın BÜYÜKKILIÇ, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti. Öğrencilerimize okulumuzun şehrimizde 56 yıldır eğitime öncülük ettiğini, yeni tasarlanan binalarımızın çağın gerektirdiği teknolojik  donanıma sahip olduğunu söyledi. Aynı zamanda kendi çocuğunun da TED Kayseri Koleji’nden mezun olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ  Vakıf ve okul yöneticilerimizle  eğitim öğretim konusunda değerlendirmeler yaptılar.