KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU

10 Şubat 2017
BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ
14 Şubat 2017

2016-2017 Öğretim yılı okullar arası kayak yarışmaları 11.02.2017 Cumartesi günü Erciyes Kayak Merkezinde yapıldı. Yarışmalara okulumuzu temsilen 11 öğrencimiz  katıldı. Alp disiplini büyük slalom minik bayanlar kategorisinde  Begüm ARMAĞAN  her iki yarışta Kayseri Birincisi, Küçük Kızlar kategorisinde Dilara YAVUZ  Kayseri Üçüncüsü ,Yıldız Kızlar Kategorisinde Elif Berru KULLUK,Yıldız Erkekler kategorisinde Ozan can GÜNDÜZ dördüncü olmuştur.

Öğrencilerimiz Kayseri’de yapılacak olan Türkiye  Şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi temsil edecekler.

Başarılarıyla okulumuzun başarısını taçlandıran kayakçılarımızı ve antrenörümüzü  tebrik ediyor, Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.