İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

14 Kasım 2016
SAĞLIKLI BESLENME VE OBEZİTE SEMİNERİ VERİLDİ
14 Kasım 2016

Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında 11.11.2016 Cuma günü, 16.00-17.00 saatleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız Sayın Gözde GÜLVEREN tarafından personelimize İş Güvenliği Eğitimi verildi.

GÜLVEREN, eğitimde çalışanlara; iş sırasında nelere dikkat etmeleri gerektiğini video ve resimler eşliğinde tek tek göstererek iş güvenliğinin önemi, işveren ve çalışanın sorumlulukları, genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması, iş kazalarının boyutu, iş sağlığı ve güvenliği uygulama prensipleri ve acil durum planı önlemleri gibi konu başlıklarında çalışanlara bilgi verdi.