İNTERAKTİF KARİYER ATÖLYELERİMİZDEN HUKUK FAKÜLTESİ OTURUMU TAMAMLANDI

TED Kayseri Koleji Ortaokulu Gezginler Kulübü Öğrencileri Atatürk Evinde
4 Kasım 2019
10 Kasım “Anma Günü Programı”
8 Kasım 2019

İnteraktif Kariyer Atölyeleri etkinliği 2.oturumu 6 Kasım 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Programın başında atölyemizin konukları, okulumuz mezunları Avukat Halit ÖKÇESİZ ve Avukat Hasan GÜLTEKİN, PDR Uzmanımız Pınar OTÇIKIN tarafından öğrencilerimize tanıtıldı. Sayın Halit ÖKÇESİZ; Hukuk Fakültesi, bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalışabilecekleri, çalışma şartları, bölümün gerektirdiği kişilik özellikleri ve mesleğin olumlu yönleri ile zorlukları konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi, kıymetli tecrübelerini aktardı.

Atölyenin devamında Sayın Hasan GÜLTEKİN, öğrencilerin üniversite tercihlerinin önemine ve çalışma disiplini edinebilmenin meslek hayatındaki yerine değindi.

2 ayrı grup ile gerçekleştirilen atölye çalışmamız, öğrencilerimizi sorularının cevaplanması ile tamamlandı.

İnteraktif Kariyer Atölyeleri 2. Oturum etkinliğine katkılarından dolayı Sayın Halit ÖKÇESİZ’e ve Sayın Hasan GÜLTEKİN’e teşekkür ederiz.