İngiltere ve Amerika Yaz Okulu Bilgilendirme Toplantısı Yapılacaktır

10 Mart 2014
Okulumuz 9.,10. VE 11. Sınıf Öğrencileri İngilizce Dersinde "SERBEST KÜRSÜ" Başlığı Altında Tartışma Programı Düzenlediler
11 Mart 2014

İNGİLTERE YAZ OKULU

03 – 17 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan İngiltere yaz okulu programı ile ilgili kayıt yaptıran öğrencilerimiz ve katılmayı düşünen öğrencilerimiz için okul, konaklama ,aktivite,uçak ve vize işlemleri  bilgilendirme  toplantısı 13 Mart Perşembe günü saat 16.30 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Yaz okulu programlarıyla ilgili son detaylı toplantı olması nedeniyle ilgilenen velilerimizin katılımı önemle rica olunur.
İngiltere Yaz Okulu Okul tanıtım broşürü için tıklayınız.
AMERİKA YAZ OKULU
Lise öğrencilerimiz için 06 Temmuz-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında Amerika- New York -Long Island Üniversitesine düzenlenecek olan yaz okulu programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı 13 Mart Perşembe günü saat 17.00 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Konuyla ilgili bilgi almak isteyen velilerimiz davetlidir.
Amerika Yaz Okulu Okul tanıtım broşürü için tıklayınız.