İNGİLİZCE PROJE GEZİSİ “WE ARE SIMPLY EXPLORERS!”

KÜÇÜK KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ KAYSERİ ŞAMPİYONU
20 Şubat 2020
’Minik 112’ Projesi
21 Şubat 2020

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 4. Sınıf öğrencilerimiz TED Insight dergimiz için güzel bir proje hazırladılar. Projenin içeriği Main Course derslerimizde işlediğimiz “Places in Town” konusuydu. Öğrencilerimizin projedeki amacı yeni yerler gezmek, yeni şeyler keşfetmek ve bunu yaparken de İngilizce hedef kelimeleri ve cümleleri kullanmaktı. “We are simply explorers! We love exploring new things and new places!” sloganlarıyla yola çıkan küçük kaşiflerimiz “Anadolu Harikalar Diyarı”na İngilizce gezi düzenleyerek şehirdeki farklı yerleri ve orada bulunan farklı şeyleri keşfettiler ve hedeflerini gerçekleştirdiler. Derslerde öğrendiklerini gerçek hayatla bağdaştıran öğrencilerimiz proje ve gezi boyunca hem eğlendiler hem öğrendiler.