İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ BODRUM IX. ELT KONFERANSI’ NDA

”BEAUTY AND THE BEAST”
17 Nisan 2017
MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerlerinin 3.kademesi okulumuzda yapıldı!
19 Nisan 2017

Türk Eğitim Derneği’nin İngilizce dil eğitimi konusunda geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene dokuzuncusu gerçekleştirilen ELT konferansına TED Bodrum Koleji ev sahipliği yaptı. “Hearing the Learners’ Voice” (Öğrenenlerin Sesini Dinlemek) konulu iki gün süren konferansta TED Kayseri Koleji İngilizce öğretmenlerimiz aktif katılım gösterdiler ve paylaşımlarda bulundular. Eğitim sonunda da başarı sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Böyle güçlü bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için başta Türk Eğitim Derneği’ ne daha sonra TED Bodrum Koleji’ ne ve bizi açılış sunumunda İngilizce konuşmasıyla temsil eden öğrencimiz 3-D sınıfından Barış Tombul’a teşekkür eder, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.