İNGİLİZCE ACCESS MİNİ-BURS PROGRAMI ABD EĞİTİM ATAŞESİNİN KATILIMIYLA AÇILDI

21 Nisan 2014
TED KAYSERİ KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YIL SONU ETKİNLİK TAKVİMİ
22 Nisan 2014

ABD Büyükelçiliği tarafından desteklenen ve Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından yürütülen “İngilizce Access Mini-Burs Programı” kapsamında, her yıl maddi imkânları kısıtlı ancak başarılı ve devlet okullarında eğitim gören 9. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak, TED okullarında İngilizce hazırlık kursu düzenlenmektedir. Bu yıl okulumuzda 3. düzenlenen programa 30 öğrenci katılmaktadır ve öğrencilerimizin materyal, eğitim ve servis ihtiyaçları karşılanmaktadır. Toplamda 360 saat süren bu program Haziran 2015’e kadar devam edecektir. Aralık 2013’te başlayan projemizin açılışı 16 Nisan 2014 Çarşamba günü ABD Ankara Büyükelçiliği İngilizce Eğitim Ataşesi ve TED Kayseri Koleji yöneticileri ve öğretmenleri tarafından yapılmıştır.