İLKOKUL-ORTAOKUL OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMLERİMİZ YAPILDI

13 Kasım 2013
ÖLÇME DEĞERLENDİRME BİRİMİ SEMİNERLERİ
15 Kasım 2013

03. 10. 2013 Pazar günü saat 13.00 okulumuz konferans salonunda yapılan olağan kurul toplantısı ile yeni kurulumuzu oluşturduk. Geçen yıl emek veren tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunup yeni Okul Aile Birliğimize de başarılar diledik. İlköğretim okulumuzun Okul Aile Birliği olağan kurul toplantısı ile bu öğrenim yılında bizlerle olacak birliğimizi seçtik. Toplantımız okul müdürümüzün velilerimize toplantının amaçlarını ve seçimin usulünü tanıttığı açılış konuşması ile başladı. Ardından gündem maddelerine göre geçen yılın çalışmaları sunuldu. Divan başkanını seçip sözü velilerimize bıraktık.  Yeni OKUL AİLE BİRLĞİ ÜYELERİMİZ velilerimizin oyları ile seçildi.

2013- 2014 Öğretim Yılında bizlere destek verecek yeni seçilen velilerimize başarılar diliyor; geçen yıl emek veren değerli velilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.