2013-2014 Öğretim Yılına Muhteşem Bir Törenle Başladık

Hello world! Updated!
17 Eylül 2013

TED Kayseri Koleji Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR, Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, İlkokul – Ortaokul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE‘nin yaptıkları açılış konuşmalarında; 48 yıldır Kayseri’nin eğitim meşalesi olan TED farkındalığının, ulusal ve evrensel değerlere sahip özgüveni olan, nitelikli ve Atatürkçü bir nesil yetiştirmiş olmasından kaynaklandığını belirttiler. Ayrıca geçen yılki SBS ve LYS’de TED’in göz kamaştıran başarılarından övgüyle bahsettiler.

41. dönemde lisemizden mezun olan ve LYS sınavında üstün başarı sergileyerek “Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi”ni kazanan Naci Emre AKŞEHİRLİ, arkadaşları adına yaptığı konuşmada TED ailesine şükran duygularını dile getirdi.

Açılış törenimiz, TED Kayseri Koleji ailesine yeni katılan öğrenci ve öğretmenlere “TED” rozetlerinin takılmasıyla devam etti.

Gurur, övünç, mutluluk ve heyecanının yaşandığı bir öğretim yılı daha böyle başlarken “Onuncu Yıl Marşı”mızın okunmasıyla törenimiz son buldu.

Bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yeni TED meşaleleri yakmak ve ülkemizin geleceğini aydınlatmak üzere sınıflarına geçtiler ve ilk ders heyecanı sınıflarında karşıladılar.

TED Kayseri Koleji ailesi olarak yeni eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.