Hazer AMANİ Okulumuzdaydı…

“CAMBRIDGE ENGLISH SERTİFİKA TÖRENİ” OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11 Ekim 2019
Türkiye Geneli Deneme Sınavı
17 Ekim 2019

1994 yılında TED  Ankara Kolejinden mezunu olan  AMANİ 2000’li yıllarda gastronomiye başladı. 2010 yılı ortasına kadar yurt dışında çeşitli ülkelerde kariyerine devam etti. 2011 yılında senenin “En Yaratıcı Şefi” ödülünün sahibi oldu.

Ülkemizde ve dünyada sevilen ünlü bir şef olarak kariyerine devam eden TED ailesinin değerli bir mezunu aynı zamanda Türk Eğitim Derneği Gönüllü Burs Elçisi Hazer AMANİ burslu öğrencilerimiz yararına katkı sağlamaya devam ediyor.

TED Mezunlar Derneğinin de katkılarıyla okulumuz öğrencileriyle buluşan Şef Hazer, kendini kısaca tanıtarak; mutfak sanatının inceliklerini, Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini anlattı. Söyleşi esnasında öğrencilerimizin tüm sorularını yanıtlayan, daha sonra okulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Atölyesini ziyaret eden AMANİ,  öğrencilerimizle birlikte yemek yaparak keyifli bir gün geçirmemizi sağladı.