GELİŞİM VE EĞLENCE DOLU FİZİKİ ETKİNLİKLER -OYUN DERSLERİMİZ

11 Aralık 2018
Satranç Turnuvası
12 Aralık 2018

Beden Eğitimi ve Spor dersi modelimiz kapsamında bu öğretim yılında her öğrencimize gelecekte motivasyonu yüksek, girişken, bağımsız düşünüp bağımsız hareket edebilen bireyler olabilmelerine yönelik ortam hazırlanmaktadır. Eğitimin yanında kas ve kemik yapılarını güçlendirici birçok fiziksel etkinlik gerçekleştirilmektedir.

Fiziksel etkinlik ve oyun derslerimizde   öğrencilerimize  uygulanan oyunlar onların  eğlenmesinde ve eğitiminde olduğu kadar gelişiminde de önemli rol oynuyor. Oyun oynayan çocuklar daha sağlıklı ve çabuk gelişmektedir.

Bu kapsamda Okul öncesi ve ilkokul kademesinde olan öğrencilerimize oyun içerikli yarışmalar düzenlendi. Çok çekişmeli ,heyecanlı ve kahkaha dolu geçen yarışmalarda öğrencilerimizin aldığı keyif görülmeye değerdi.