GELENEKSEL TARİH-COĞRAFYA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

7.sınıf velilerimizi öğrenme stilleri atölye çalışmamıza bekliyoruz.
26 Aralık 2017
Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 24 Şubat’ta Yapılacak!
27 Aralık 2017

Okulumuzda geleneksel olarak yapılan Tarih- Coğrafya bilgi yarışması bu yılda coşkulu şekilde gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi kültürel yönden destekleyen yarışmamızın bu yıl ki teması Kayseri ve Çanakkale idi. Sınıflar düzeyindede grup elemeleri yapıldıktan sonra finale 9/D, 10/D ve 11/C sınıfları geldi.

22 Aralık Cuma günü yapılan final turu şölen havasında tamamlandı. Kıyasıya geçen bilgi yarışmasının bu yıl kazananı 9/D sınıfı oldu.  Finale kalan ve kazanan sınıflarımızın ödülleri okul yöneticilerimiz tarafından takdim edildikten sonra fotoğraf çekimi yapılarak yarışmamız sona erdi.

Bu güzel organizasyonu hazırlayarak öğrencilerimize tarih ve coğrafyayı sevdiren öğretmenlerimiz Mustafa Lütfi ÇETİN’i ve Coşkun GÖNÜLTAŞ’ı, yarışmalara katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.