GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVASI YAPILDI

"Don’t Be Afraid of Different Arenas"
7 Ocak 2017
TAHLİYE TATBİKATIMIZ
7 Ocak 2017

TED Kayseri Koleji Özel Lisesi Edebiyat Zümresi rehberliğinde 10.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen “İnsanın suç işlemesinde insanın kendisi mi yoksa toplum mu etkilidir?” konulu Türkçe Münazara Finali, 20 Aralık 2016 tarihinde rehberlik saatinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Özverili çalışmaları ve araştırmaları sonucunda konuşmalarını hazırlayan öğrenciler, tezlerini savunarak konuşmalarını gerçekleştirdi. Münazara kuralları çerçevesinde şekil alan tartışmada iki grupta gerek konuşmaları gerek soruları ile etkin bir şekilde tartışmaya dahil oldular. Jüri’nin belirlenmiş kriterlere dayanarak değerlendirmesi ardından, “İnsanın suç işlemesinde toplum etkilidir.” tezini savunan B grubu münazaranın kazananı oldu.

Gruplar:
Ezgi Arslanoğlu (10-A)
M. Mehmet Özcan (10-A)
Gökçe Nur B. Karahan (10-C)
M. Alperen Armut (10-C)
Dilara Samancı (10-B)
H. Öymen Bıçakcıoğlu (10-B)
Melisa Z. Avcı (10-D)
Nuri Bahçecioğlu (10-D)