ENVIRONMENTED 2014

Soma İlçesinde Yaşanan Felaket Nedeniyle, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı" Kutlamalarında Çelenk Sunma Dışındaki Bütün Etkinlikler İptal Edilmiştir
14 Mayıs 2014
TİYATRO TOPLULUĞUMUZ İZLEYİCİYLE BULUŞTU
16 Mayıs 2014

TED İstanbul Koleji’nin ev sahipliğinde düzenlenen ENVIRONMENTED 2014 Konferansına öğrencilerimiz Aybüke UZUN, İlkin Sevcan YÜKSEL, Sena ÖZTÜRK, Zekiye BAYGIN, Metehan EŞEL, Utku ESER, Doğuş TEMİZSOY, Canberk TAZE, Kaan Büyükmıhçı, Elif ÖZELLER katıldılar.
EnvironmenTED, öğrencilerin öğrendikleri bilgileri uygulamaya koymalarını, çevresel konularda bilgi sahibi olmalarını, nedenleri araştırarak elde ettikleri sonuçlara uygun çözümler bulmayı öğrenmelerini teşvik eder. Konferans çalışmaları, eğitimin sınıfta öğrenme ile sınırlı olmadığını, eğitimlerini aynı zamanda günlük yaşamda karşılaştıkları herhangi bir sorunun çözümünde de kullanabileceklerini hatırlatır.
‘Tüketimin çevre, ekonomi ve sosyal hayata etkileri’, EnvironmenTED 2014 Konferansının konusunu oluşturmaktadır. Komiteler , aşırı tüketim alışkanlıklarının etkilerini çevre ve sosyal hayat ile ilişkilendirerek araştırdılar ve çözüm önerilerinde bulundular.
Okulumuzdan katılan öğrenciler konuyu otomotiv sektörünün çevreye etkileri alt başlığında araştırdılar ve edindikleri bilgileri bir sunum ile paylaştılar. Öğrencimiz Doğuş Temizsoy ‘En yaratıcı ve uygulanabilir çözüm ödülü’nü almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimize özenli çalışmaları için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.