EMEK VERDİK BAŞARDIK

6 Aralık 2016
"Çocuğumla Öğreniyorum"
7 Aralık 2016

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan 1.TEOG sınavında 8.sınıf branş öğretmenlerimizden ve öğrencilerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda ,okulumuz önceki yıllarda da olduğu gibi ciddi bir başarı elde etmiştir. Hem 2.TEOG çalışmalarına start verme adına hem de  öğrencilerimizin bu başarısını kutlamak için 8.sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle 05 Aralık 2016 Tarihinde Kasaba Restorantta birlikte yemek yiyerek pasta kestiler. Pasta kesiminde Okul Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN  tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek aynı başarının 2.TEOG’ta da devam etmesini bunun için okul olarak bütün imkanları seferber edeceklerini dile getirdi.

Başarının bir ekip işi olduğuna inanıyoruz ve bu başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.