Egosu küçük, kalbi büyük, zihni berrak, elleri hızlı yıldızlarımız.. Yıldızlar Liderlik Programı

TEOG SINAV SÜRECİNİ YÖNETMEK
15 Kasım 2016
14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜNÜ KUTLADIK
15 Kasım 2016

Amacı daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir gelecek için sosyal sorumlu liderler yetiştirmektir. YGA, 2000 yılında Türkiye’de kurulan uluslararası bir sivil toplum örgütüdür.

YGA Yıldızlar Liderlik Programı; Yıldız Keşfetme, Yıldız Yetiştirme ve Yıldız Gelişim basamaklarından oluşur. Programın ilk basamağı olan Yıldızlar Liderlik Okulu’nu başarı ile bitiren geleceğin lider adayları arasından keşfedilen yıldızlar, Yıldızlar Liderlik Kampı’na katılmaya hak kazanır.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CEO’larının, yazarlarının, akademisyenlerinin ve sanatçılarının destek verdiği YGA, 10 hafta 60 saatlik online bir programda, ortaokul öğrencileri ile YGA’nın üniversitede okuyan lider koçları her gün online platformda buluşarak kitaplar, filmler, sözler, vakalar üzerine konuşurlar.

Ön başvuruyu geçen okulumuz 7. Sınıf öğrencilerimizden Eylül DEDEOĞLU ve Kayra TUTKA  “YGA Yıldızlar Liderlik Programı” na kabul edilmişler ve Harward Business MBA öğrencileri ile birlikte, online liderlik programı ve sosyal sorumluluk projeleri çalışmalarını yürütmektedirler.