EĞİTİM YAZARI PERVİN KAPLAN OKULUMUZDA YKS SEMİNERİ DÜZENLEDİ

EYP SAMSUN 2019; INNOVATION AND SOCIETY REDEFINING THE NORMS IN A GLOBALISED ENVIRONMENT
17 Nisan 2019
MİNİ MİNİ 1’LER REHBERLİKLE OYUN İÇİNDE OYUNDALAR
18 Nisan 2019

TED Genel merkezi tarafından planlanan seminer doğrultusunda  ,eğitimci yazar Pervin KAPLAN 16.04.2019 Salı günü okulumuzu ziyaret etti. Okul yöneticilerimizle paylaşımlarda bulunan Pervin Hanım daha sonra okulumuz konferans salonuna geçerek 10,11 ve 12.sınıf öğrencilerimize YKS ( Yükseköğretim Kurumları Sınavı ) hakkında seminer verdi.

Öğrencilerimize  sınava hazırlık sürecinde, sınav  anında ve sonrasında dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında bilgiler veren Pervin Hanım, öğrencilerimizin merak ettiği soruları da cevapsız bırakmadı. Sunum sonrasında okulumuz PDR Uzmanları ile bir araya gelerek fikir paylaşımlarında bulundu.

Bu güzel sunum ve paylaşımlar için Sayın Pervin KAPLAN’a teşekkür ediyoruz.