E-TWINNERLAR BAŞARILARINI ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETLERİYLE TAÇLANDIRDILAR!

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
31 Aralık 2018
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN İNGİLİZCE DERSLERİMİZDE YENİ YILI KARŞILAMA ETKİNLİKLERİ
2 Ocak 2019

2017-2018 Eğitim –öğretim yılında İlkokul ve Ortaokul E-twinning kulübü olarak İngilizce öğretmenlerimiz Zuhal YILDIRIM rehberliğinde “ 100 Good Deeds” , Fatma BAYSAL rehberliğinde “ 100 Good Deeds,  Tongue Twisters from Europe ve  From Scientix to STEM”  ve Seda YILDIZ rehberliğinde “ STEAM Space “ adlı 5 uluslararası proje yürütülmüştür. Bu yürütmüş olduğumuz uluslararası projelerde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tüm  proje değerlendirme kriterlerini  tamamlayarak büyük başarı göstermişlerdir.  Bu başarıları sonucunda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Ulusal  Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketleriyle ödüllendirilmişlerdir. 20 Aralık 2018 Perşembe günü velilerimizin de katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen E-twinning sertifika töreninde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sertifikaları takdim edildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.