Okul Öncesi Veli Katılım Günü Gerçekleştirildi
12 Mart 2014
18 Mart Şehitleri ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yılı Anma Programımıza ve "Şehit Ağacı Anıtı" Açılış Törenimize katılımınızdan onur duyarız
14 Mart 2014

Okullarımız 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ana sınıfı kayıtlarımız mart ayı itibariyle başlamıştır. Ana sınıfı kontenjanımız 120 öğrenci ile sınırlıdır. Bu öğrenciler 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 1. Sınıflarımıza öncelikle olarak kayıt yaptırabileceklerdir.

Okullarımız 1. Sınıflarına dışarIdan kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adaylarının kayıt işlemleri,  ana sınıflarımızda eğitimine devam eden öğrencilerin 1. sınıfa kayıtları  yapıldıktan sonra boş kalan kontenjan dahilinde yapılabilmektedir.
 Ana sınıfına veya 1. Sınıfa kayıt yaptıracak velilerimizin yukarıda belirtilen bilgiler doğrultusunda değerlendirme yapmaları büyük önem taşımaktadır.
İlgili velilere önemle duyurulur.