DÜNYA SU GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI

DÜNYA SU GÜNÜ
27 Mart 2019
TED OKULLARI II. YABANCI DİLLER KONFERANSI “YARATICILIĞIN GÜCÜ”
1 Nisan 2019

23-24 Mart 2019 tarihlerinde Kayseri satranç il temsilciliğinin düzenlediği ‘’ Dünya Su Günü Satranç Turnuvası’’ 240 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Sporcularımız iki gün boyunca bütün azim ve heyecanlarıyla maçlarına çıktılar. Satranç bireye başta sabır olmak üzere birçok kazanım sağlarken sporcularımıza güzel bir tecrübe kazandırdı. İlkokul öğrencimiz 1-B sınıfından İNCİ YÜREKLİ 7 Yaş Kızlar kategorisinde üçüncü, 1-C sınıfından AHMET FATİH KOCA 7 Yaş Genel kategorisinde üçüncüyle aynı puanlı olup averaj farkıyla dördüncü, 2B sınıfından EMRE HACIMUSALAR eş puanla beşinci olmuştur. Ayrıca; 1C sınıfından OSMAN BAHADIR ve 1B sınıfından ELA SARIKAYA başarı madalyalarını almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı kutlarız.