DÜNYA KLAVYE ŞAMPİYONASINDA GELEN BÜYÜK BAŞARI

Vakıf Haftası Etkinlikleri
14 Mayıs 2014
Soma İlçesinde Yaşanan Felaket Nedeniyle, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı" Kutlamalarında Çelenk Sunma Dışındaki Bütün Etkinlikler İptal Edilmiştir
14 Mayıs 2014

INTERSTENO (Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu) tarafından gerçekleştirilen 2014 Dünya İnternet Klavye Şampiyonasında 0- 12 yaş grubunda iki öğrencimiz okulumuzu başarıyla temsil etti.
Hafta içi yapılan Bilgisayar 10 Parmak Klavye Çalışmalarımızda bilgisayar öğretmenimiz Gökay ÇALIŞKAN rehberliğinde hazırlanan 3-E sınıfı öğrencimiz Ahmet Eren SEVİNÇ Ana Dil Kategorisinde dünya 8. Çok Dil Kategorisinde ise dünya 6. olmuştur. 5-E sınıfı öğrencimiz Ozan Can GÜNDÜZ de ana dil ve çok dil kategorisinde Dünya 10. olmuştur.
Öğrencilerimizi bu büyük başarılardan dolayı kutluyor, başarıların devamını diliyoruz.