DOĞAL ŞEKER FARKINDALIK KONFERANSI DÜZENLENDİ

TED Okulları 3. Bölge Müdürler Toplantısı, TED Konya Koleji Ev Sahipliğinde Yapıldı
9 Mart 2018
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
9 Mart 2018

Kayseri Şeker Fabrikası ar-ge uzmanlarından Gonca ERTUĞRUL, Yeliz BAYAR ve Aslıhan TEMELTAŞ ,    7 Mart 2018 Çarşamba günü okulumuz 9 ve 10. Sınıf öğrencilerimize  bilgilendirme konferansı düzenledi.

Uzmanlar yaptıkları sunumlarla doğal şeker ve tatlandırıcıların kullanım alanları, farklılıkları ve insan sağlığına etkileri konusunda bilgiler verdiler. Gıdaların etiketlerinin okunması hakkında farkındalık oluşması gereğine değinen konuşmacılar, etiketlerin nasıl okunacağını ve bazı sembollerin anlamlarından bahsettiler.

Gonca ERTUĞRUL, Yeliz BAYAR ve Aslıhan TEMELTAŞ’ a verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.