TED Okulları Müdürler Komisyonu Okulumuzda Toplandı

18 Eylül 2013
TED Kayseri Koleji’nde Gençlik Forumu Heyecanı Başladı
19 Eylül 2013

Eğitimde ve sosyal sorumluluk projelerinde markalaşan  TED, Okul Müdürleri Komisyonu 27-29 Eylül 2013 tarihlerinde TED Kayseri Kolejinin ev sahipliğinde bir araya geldi.

TED Genel Merkezi tarafından; Şubat 2013 – Şubat 2015 tarihleri arasında iki yıl boyunca görev yapmak üzere, TED Okulları Müdürler Komisyonu oluşturulmuştur.

TED Okulları Müdürler Komisyonu; TED İstanbul Koleji Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tuta ÖZGEN’in başkanlığında; TED Ankara Koleji İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Sayın Zuhal ÜSTÜNDAĞ, TED Kayseri Koleji Genel Müdürü Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, TED Aliağa Koleji Lise Müdürü Sayın Orkun KARAPOSTAL, TED Konya Ereğli Koleji Müdürü Sayın Recep ATAÇ ve TED Bodrum Koleji Müdürü Sayın Fırat ASYALI’dan oluşmaktadır.

Komisyon, TED Okulları arasındaki paylaşımların ve verimliliğin artırılması, ilişkilerin güçlenmesi, genel merkezin koordinesi ile  yeni projelerin oluşturulması ve bu konuları TED müdürler toplantısında değerlendirilmek üzere çalışmalarını tamamlamıştır.